Verder

Nu de tuin in de verkoop is gegaan, moet ik bedenken hoe ik verder ga. En als ik eerlijk ben, weet ik dat op het moment niet.

Deels komt dat doordat mijn hoofd nog vol zit met zaken rond de lancering. Zie mijn vorige blog.  Ik weet niet goed hoe ik meer reclame moet maken dan ik tot nu toe gedaan heb. Mensen om mij heen doen allerlei suggesties die lief bedoeld zijn, maar die niet zo bij mij passen. Ik weet het, af en toe  uit je comfortzone stappen is goed, maar het is daar niet voor niets zo comfortabel. Bovendien is heel zo’n publicatie al ver daar buiten.

Over een paar zaken denk ik nog even na, er zal heus wel meer gebeuren.  In de tussentijd zal ik aan andere projecten moeten werken. Vind ik. Natuurlijk is het boek over van Leeuwenhoek ook al een heel eind af, maar op de een of andere manier aarzel ik het weer op te pakken. Ik weet dat het vlot geschreven is, informatief, af en toe spannend en met een lach en een traan. Dat is mijn stijl. Maar er ontbreekt iets aan en ik weet niet goed wat.

Misschien moet het door iemand gelezen worden. Misschien dat het dan duidelijk wordt. Misschien vind ik dan ook een titel. Maar in mijn hoofd ben ik vooral bezig met wat het volgende project zal worden. Ook daarover krijg ik van alle kanten suggesties. Toch blijft het er vooral om gaan wat ik zelf wil schrijven.

En dat weet ik nog niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.